INFOBIRO: Publikacije
Atlantic Grupa: Neto dobit uzletjela 133,8%, spremaju se akvizicije

SEEbiz,

ZAGREB – Atlantic Grupa je u prvom kvartalu 2010. godine ostvarila ukupan prihod od prodaje u visini od 504,2 milijuna kuna i neto dobit od 56,7 milijuna kuna. Navedeni prihod 2,6 posto je veci u odnosu na isti period prošle godine dok je neto dobit pod znacajnim utjecajem jednokratne dobiti ostvarene prodajom stare proizvodne lokacije Neve porasla cak 133,7 posto.

Atlantic Grupa: Neto dobit uzletjela 133,8%, spremaju se akvizicije

Autori: SEEbiz redakcija

Zadržan fokus na održavanju niske zaduženosti, ocuvanju likvidnosti i stabilnosti novcanog toka iz poslovnih aktivnosti. Bez jednokratnih utjecaja, neto dobit iznosi 16,8 milijuna, dobit iz poslovanja iznosi 31 milijun kuna i porasla je 2,8 posto, dok je dobit iz poslovanja prije amortizacije 7,1 posto veca nego godinu ranije i iznosi 43 milijuna kuna. Kompanija je ostvarila rast svih kljucnih pokazatelja profitabilnosti, u skladu s poslovnim planovima Uprave. „Unatoc i dalje nepovoljnom m .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.