INFOBIRO: Publikacije
3. svibnja otvara se i varaždinski Pevec

SEEbiz,

VARAŽDIN - Nakon postignutog dogovora sa vecinom dobavljaca, cilj nam je što prije pokrenuti sve trgovacke cetre Pevec medu kojima je i varaždinski. Do sada su otvoreni gotovo svi planirani u Hrvtskoj (Jankomir, Bjelovar, Koprivnica, Kutina, Zadar 10 i 11, Rijeka, Pula i Osijek), nedostaju Rijeka i Slavonski Brod, no otvorenje tih centara planira se do sredine svibnja.

3. svibnja otvara se i varaždinski Pevec

Autori: SEEbiz redakcija

Varaždinski centar, iako u unajmljenom prostoru, bio je bilježio dobre rezultate, nakon otvaranja zapošljavat ce 40 ljudi. Dana 3. svibnja otvara se još jedan u nizu prodajnih centara Pevec u stecaju. Kako isticu Pevecu u stecaju, iako u unajmljenom prostoru, prodajni centar Pevec Varaždin, zahvaljujuci dobrim trgovcima i naravno, povjerenju kupaca u predhodnom periodu bilježio je dobre rezultate u prodaji. Varaždinski centar nakon otvaranja zapošljavat ce 40 ljudi. Nakon postignutog dogovora sa .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.