INFOBIRO: Publikacije
Projekat "Veletržnica Beograd": Promet do milion tona robe

SEEbiz,

BEOGRAD - Projekat „Veletržnica Beograd” obezbedice bolji razvoj poljoprivrede u Srbiji, doprinos gradskom budžetu, povecan asortiman robe, snižavanje cena i rast izvoznog potencijala, zakljucak je debate s poljoprivrednim proizvodacima i clanovima Nacionalne alijanse za lokalni razvoj, koja je organizovana u Privrednoj komori Beograda.

Projekat "Veletržnica Beograd": Promet do milion tona robe

Autori: SEEbiz redakcija

"Srbija ima velike potencijal za razvoj agrobiznisa, ali problem je u logistici, tako da ti kapaciteti nisu dovoljno iskorišceni. Izgradnjom veletržnice ovaj problem ce biti rešen, a to bi pre svega trebalo da se oseti u porastu izvoza u Evropsku uniju", rekao je predstavnik USAID-a, Remer Lane. Veletržnica, mesto na kome ce biti koncentrisana trgovina pijacnim proizvodima na veliko, bice izgradena na površini od 18 hektara na mestu sadašnje Kvantaške pijace. Ocekivani godišnji promet je 800 hil .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.