INFOBIRO: Publikacije
Snižava li se namjerno vrijednost Imunološkog zavoda?

SEEbiz,

ZAGREB - Višegodišnja agonija Imunološkog zavoda kulminirala je ovih dana blokadom žiro-racuna i ostavkom ravnateljice Tatjane Sindik Miloševic. Racun je u meduvremenu odblokiran jer su placeni neki racuni, ali novca na racunu ima samo za isplatu jedne place. Svemu tome prethodila je, podsjetimo, odluka Ministarstva zdravstva kojom su prvo prihvacene, a potom odbijene tri dobre neobvezujuce ponude za dokapitalizaciju Zavoda.

Snižava li se namjerno vrijednost Imunološkog zavoda?

Autori: BORIS ODORČIĆ Jasminka Filipas Jasminka Filipas Privredni Vjesnik filipas@privredni.hr

Iako je pravilo da se nakon neobvezujuceg raspiše i obvezujuci natjecaj, Komisija je gotovo cetiri mjeseca kasnije zakljucila “da ni jedan ponuditelj nije ostavio dojam ozbiljnog ulagatelja, te da kao takvi nisu prihvatljivi za partnera Imunološkom zavodu putem dokapitalizacije”. Prema izvješcu Komisije za odabir ulagatelja u dokapitalizaciju Zavoda, koje smo dobili od clanova Nadzornog odbora, vidljivo je da je na natjecaj od 19. kolovoza 2009. pristiglo pet ponuda. “Komisiji .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.