INFOBIRO: Publikacije
HBOR: Na trećoj aukciji stiglo 13 ponuda

SEEbiz,

ZAGREB - Na trecu aukciju za dodjelu kvota kredita Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) po modelu A, odnosno za provedbu programa kreditiranja obrtnih sredstava za koju je HBOR ponudio 250 milijuna kuna, banke su poslale 13 ponuda u ukupnom iznosu 309,3 milijuna kuna, izvijestili su u petak iz HBOR-a.

HBOR: Na trećoj aukciji stiglo 13 ponuda

Autori: SEEbiz redakcija

"HBOR je na aukciji ponudio 250 milijuna kuna, a pristiglo je 13 ponuda u ukupnom iznosu od 309.312.000 kuna. Službeni rezultati bit ce objavljeni u skladu s Uputama za provodenje aukcije, a najkasnije u srijedu, 5. svibnja 2010. godine", navodi se u priopcenju HBOR-a. HBOR je na trecoj aukciji za dodjelu kvota kredita za provedbu programa kreditiranja obrtnih sredstava ponudio 250 milijuna kuna, što je 50 milijuna kuna veci iznos nego u prve dvije aukcije, a po prvi je put u tom modelu ponudio .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.