INFOBIRO: Publikacije
Boris Mitić: Meet The u Mitić Dokukinu Croatia

SEEbiz,

U cetvrtak, 13.05., Dokukino Croatia u goste dovodi jednog od najuspješnijih suvremenih srpskih dokumentarista Borisa Mitica. Prikazat ce dva njegova filma, posljednji "Dovidenja,kako ste?" (2009.) u 19.00 h i "Lepa Dijana" (2003.) u 21.00 h. Nakon obje projekcije, gledatelji ce moci razgovarati s Miticem iz udobnih fotelja Dokukina.

Boris Mitić: Meet The u Mitić Dokukinu Croatia

Autori: SEEbiz redakcija

Lepa Dijana je poznata i kao “najtiražniji dokumentarac na balkanskom crnom tržištu”, a iako u Hrvatskoj još nikada nije imala službeno prikazivanje film se svojevremeno distribuirao cak i u Citroenovim salonima pa su ga mnogi ipak imali priliku vidjeti. Nakon što je nekoliko godina radio kao novinar u beogradskom predstavništvu agencije France press kupio je kameru i ubrzo se zarazio dokumentarizmom. Kako sam kaže u prvih nekoliko dana je “naucio sve dugmice i opredijelio se z .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.