INFOBIRO: Publikacije
Istarska Saloma u zagrebačkom HNK

SEEbiz,

ZAGREB - U nedjelju, 9. svibnja 2010. u 19,30 sati u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu gostovat ce . Redatelj, scenograf i koreograf je Damir Zlatar Frey, dramaturginja Željka Udovicic, kostimografi Matija Vuica i Damir Zlatar Frey, a glume Helena Minic, Marinko Leš, Leonora Surian, Rade Radolovic, Dalibor Brkic i dr.

Istarska Saloma u zagrebačkom HNK

Autori: SEEbiz redakcija

"Mi smo, dakle, ponovno prepoznali njen Ples na prijelazu tisucljeca. Zašto? Zrakoprazni prostor izmedu epoha puni se tranzicijskim floskulama koje u predahu histericnoga vremena, u kojem smo zarobljeni, krade i sakriva identitete pojedinca. Biti ili ne biti zamijenjeno je pitanjem: biti ili imati. Utopija je dokinuta. Ideali zabranjeni. Okrutnost postaje modus preživljavanja." A zašto Saloma baš danas? "Zato što ta prica, koja raspravlja o poremecenosti sustava osnovnih ljudskih vrijednosti, ne .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.