INFOBIRO: Publikacije
Pokrenut gastro portal Food.com.hr

SEEbiz,

ZAGREB - Na adresi www.food.com.hr danas je službeno pokrenut jedinstveni domaci gastro portal Food. Portal sadrži detaljan popis restorana, slasticarnica i drugih ugostiteljskih objekata, te ocjene i komentare posjetitelja. Pokrenule su tvrtke Domino efekt d.o.o. i Medianova, koje uza sebe vec imaju više internetskih projekata, a voditeljica ovog projekta je Sonja Vukmirovic.

Pokrenut gastro portal Food.com.hr

Autori: SEEbiz redakcija

Korisnici aktivno sudjeluju u stvaranju sadržaja, ocjenjivanju restorana te kreiranju top listi. Kako navode tvorci portala, informacije o kvaliteti hrane, usluzi, ambijentu, cijeni te osobnom iskustvu gostiju mnogima ce olakšati izbor omiljene destinacije za poslovni rucak, romanticnu veceru, proslavu rodendana ili neku drugu prigodu. Želite li saznati koji meksicki restoran radi najbolje tortilje u vašem gradu, gdje je najveca pizza, a gdje su kolaci za prste polizati, na Food.com.hr kažu da c .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.