INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Rast brodara i građevinara, Crobex ispod 2.100 bodova

SEEbiz,

ZAGREB - Uz otužni redovni promet dionicama na zagrebackoj burzi,koji se ponovno vratio na razine prije nego je dividenda Hrvatskg telekoma razbudila tržište, svega 13,5 milijuna kuna, Crobex je srušen i osmi trgovinski dan zaredom, za 0,54 posto. Pop prvi put još od 8. sijecnja spustio se na razinu ispod 2.100 bodova, na 2089,30. Samo jedna dionica ostvarila je više od milijun kuna prometa.

Zagrebačka burza: Rast brodara i građevinara, Crobex ispod 2.100 bodova

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

SN Holding, nepravedno izbjegavši Hanfine škare nakon odluke o suspenziji trgovine LRH, nakon jucerašnjih gotovo 10 posto, danas uzlijece još 7,43 posto, uz 434 tisuce kuna prometa, što je najviši promet u nešto više od mjesec dana. Na vrhu ljestvice najlikvidnijih uvjerljivo je dionica Hrvatskog telekoma ZSE:HT-R-A, koja je uz 5 milijunakuna prometasrušena 0,42 posto, na 272,40 kuna, dok je ostvareni prosjek bio 1,2 kune viši. Od pocetka travnja dionica je samo 8 dana zakljucila u pozitivnom te .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.