INFOBIRO: Publikacije
MastercardEurope: Prihodi u dolarima porasli 11,9 posto

SEEbiz,

WATERLOO – Kompanija MasterCard Europe objavila je poslovne rezultate prvog kvartala za europsku regiju. U prvom kvartalu 2010. godine europska regija zabilježila je bruto rast od 11,9% u dolarima, obim kupovine povecao se za 13,1%, kupovne transakcije za 14,1%, a gotovinske transakcije povecale su se za 9,1%, u usporedbi s prvim kvartalom prošle godine.

MastercardEurope: Prihodi u dolarima porasli 11,9 posto

Autori: SEEbiz redakcija

Od 1. sijecnja do 31. ožujka vlasnici kartica u Europi napravili su više od 1,8 milijardi kupovnih transakcija svojim MasterCard karticama, ukljucujuci i transakcije preko interneta. „Godina je dobro pocela za kompaniju MasterCard Europe“, kaže Javier Perez, predsjednik kompanijeMasterCard Europe, „Kako se ekonomska kriza nastavlja i dalje razvijati, svijest potrošaca o potrošnji novca sve je više usmjerena na dodatnu vrijednost. Potrošaci vrijedno rade za svoj novac, a za uzvr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.