INFOBIRO: Publikacije
IBM: Pametna rješenja za malo i srednje poduzetništvo

SEEbiz,

SPLIT – IBM Hrvatska danas je održao vec tradicionalno poslovno dogadanje „IBM SMB Roadshow 2010“. Nakon prošlogodišnje serije dogadanja u Osijeku, Varaždinu i Splitu koje je obilježila IBM-ova vizija stvaranja pametnijeg planeta i obrada Web 2.0 poslovanja, cetvrti po redu SMB roadshow razmatra ulogu informacijskih tehnologija u poslovanju te se osvrce na suvremene trendove upravljanja informacijskom infrastrukturom.

IBM: Pametna rješenja za malo i srednje poduzetništvo

Autori: SEEbiz redakcija

„S IBM-ovog gledišta, dalmatinska regija je važan cimbenik razvoja poslovnog racunarstva u Hrvatskoj. Osamdesetih godina u Splitu je bilo 17 korisnika IBM-ovih mainframe poslužiteljskih racunala. Malo je mjesta gdje vam na poslovni dogadaj dodu strucnjaci koji imaju 30 ili 40 godina iskustva u radu s velikim središnjim racunalnim sustavima. Stoga je poseban izazov bilo predstavljanje cloud computinga koji nas, uz svoje posebnosti, vraca konceptu središnjeg racunarstva." „IBM SMB Road .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.