INFOBIRO: Publikacije
Vujica Lazović: Podgorici treba timsko upravljanje

SEEbiz,

PODGORICA - „Socijaldemokratska partija spremna je da ispravi greške kojih je, na žalost, bilo u Podgorici, ali i da završi dobre projekte koji su zapoceti. Jedina smo partija koja je 20 godina na istom putu evroatlantskih integracija i državotvornosti“, kazao je Vujica Lazovic, visoki funkcioner SDP-a i potpredsjednik Vlade za Dan.

Vujica Lazović: Podgorici treba timsko upravljanje

Autori: SEEbiz redakcija

Lazovic je najavio da ce SDP ponuditi gradanima Podgorice „konkretne mjere“, te da ce insistirati na razvoju periferije jer „Glavni grad mora uci u novu fazu urbanog koncepta, timskog upravljanja gradom, uz smanjenje gradskih taksi i stvaranje atraktivnog i konkurentnog poslovnog ambijenta, kao i kreiranja novih sportskih, kulturnih, obrazovnih, i rekreativnih sadržaja“. „Na ovim izborima SDP je jedini cist izbor – ne krijemo se u koalicijama, nego nudimo sops .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.