INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Opća rasprodaja, HT dotaknuo ovogodišnji minimum

SEEbiz,

ZAGREB - Danas mnogo uvjerljivija rasprodaja nego jucer. Pad Crobexa, vec deveti trgovinski dan zaredom, tek je nešto veci nego jucer, 0,66 posto, no do njega dolazi uz rast likvidnosti, ukupno 30 milijuna kuna redovnog prometa dionicama. Vikend ce provesti na 2.075,48 bodova. Cak 7 dionica kvalificiralo se u dnevni klub milijunaša, a samo jedna dan je zakljucila na pozitivnom teritoriju.

Zagrebačka burza: Opća rasprodaja, HT dotaknuo ovogodišnji minimum

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Gotovo jedna trecina prometa odnosi s na dionicu Hrvatskog Telekoma ZSE-HT-R-A, koja dan zakljucuje s padomod 0,88 posto, na okruglo 270 kuna, 30-ak lipa iznad dnevnog prosjeka. Cijena se danas spuštala sve do 268 kuna, što je ovogodišnji minimum. Na drugom mjestu je dionica Atlantske plovidbe ZSE:ATPL-R-A, koja se uz 3 milijuna kuna prometa na koncu dana ipak dokopala pozitivnog teritirija, za simbolicnih 0,05 posto, na okruglo 980 kuna. No dnevni prosjek od 966 kuna za gotovo 20 kuna je niži o .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.