INFOBIRO: Publikacije
Costas Christou: MMF do kraja juna isplaćuje novu tranšu

SEEbiz,

SARAJEVO - Medunarodni monetarni fond (MMF) spreman je Bosni i Hercegovini do kraja juna isplatiti 38 miliona eura na ime nove tranše kredita po osnovi stand-by aranžmana ako se potvrdi da bosanskohercegovacke vlasti ispunjavaju preuzete obveze na planu stabiliziranja javnih finansija, najavio je u petak u Sarajevu voditelj misije MMF-a za BiH Costas Christou.

Costas Christou: MMF do kraja juna isplaćuje novu tranšu

Autori: SEEbiz redakcija

Christou je na celu je izaslanstva koje je zapocelo višednevni posjet BiH tijekom kojega ce s predstavnicima vlasti BiH analizirati dosadašnji tok provedbe stand-by aranžmana vrijednog oko 400 miliona eura. Christou se u petak sastao s ministrom financija BiH Draganom Vrankicem, s kojim je razgovarao o ispunjavanju uvjeta iz drugog pregleda provedbe stand-by aranžmana. Chiristou je tom prigodom istaknuo kako o uspješnosti provodenja uvjeta i rokova ovisi i ocjena po kojoj odluku o isplati cetvrt .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.