INFOBIRO: Publikacije
m-zaba Zagrebačke banke odsada i za aplikaciju iPhone

SEEbiz,

Od 30. travnja klijenti Zagrebacke banke mogu pristupati m-zabi za gradane i poslovne subjekte i putem svojih iPhone uredaja. Kako navode iz Zagrebacke banke, time su postali prva banka u Hrvatskoj i na razini UniCredit grupe, ali i jedna od malobrojnih banaka u svijetu koja u svojoj ponudi ima aplikaciju mobilnog bankarstva za iPhone.

m-zaba Zagrebačke banke odsada i za aplikaciju iPhone

Autori: SEEbiz redakcija

Uz pomoc ove aplikacije, klijenti banke mogu u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu koristiti vec postojece usluge dostupne putem m-zabe te time upravljati svojim financijama i obavljati razlicite financijske transakcije, kao što su provjere stanja po racunima, kreditima i karticama, zadavanje platnoprometnih naloga, usluga kupoprodaje deviza, trgovanje udjelima u investicijskim fondovima ZB Investa, kupovina GSM bonova i sl. Od 30. travnja klijenti Zagrebacke banke mogu pristupati m-zabi za .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.