INFOBIRO: Publikacije
TriGranit treći među 20 najvećih developera trgovačkih centara u Europi

SEEbiz,

ZAGREB - Rangirajuci najvece europske developere trgovackih centara u svom najnovijem broju, casopis PropertyEU smjestio je TriGranit na visoko trece mjesto (bazirano na projektima koji su u izgradnji ili u razvoju s ukupnim volumenom od najmanje 20.000 m2 na kraju 2009. godine), pohvalili su nam se danas iz TriGranita.

TriGranit treći među 20 najvećih developera trgovačkih centara u Europi

Autori: SEEbiz redakcija

"Naše trece mjesto na listi PropertyEU dokazuje uspješnu filozofiju TriGranita: cilj nam je postati vodeci paneuropski developer. Draže nam je biti broj jedan u srednjo-istocnoj Europi, nego biti vodeci na listi svake od pojedinih zemalja u regiji. Pipeline od preko 4 milijardi eura od više-namjenskih razvojnih projekata smješta TriGranit na visoko trece mjesto te potvrduje uspjeh naše strategije." Kako navode, tijekom svojeg 13-godišnjeg uspješnog djelovanja, TriGranit se etablirao kao najveci .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.