INFOBIRO: Publikacije
Anto Nobilo zatražit će svjedočenja članova užeg vladinog kabineta

SEEbiz,

ZAGREB - Bivši potpredsjednik vlade i ministar gospodarstva Damir Polancec, pritvoren zbog slucaja Podravka, još nije primio istražni nalog za nove sumnje u zlouporabe na štetu HEP-a niti su ga ispitali USKOK-ovi istražitelji, kazao je njegov odvjetnik Anto Nobilo, najavljujuci da ce kao svjedoke u tom slucaju pozvati clanove užeg vladinog kabineta.

Anto Nobilo zatražit će svjedočenja članova užeg vladinog kabineta

Autori: SEEbiz redakcija

Nobilo tvrdi da je Polancec doznavši za posljednje sumnje u vezi HEP-a kazao da se o svemu što se u medijma spominje kao razlog istrage raspravljalo na užem kabinetu hrvatske vlade. "Zbog toga cu iskoristiti ovlasti koje mi pruža novi Zakon o kaznenom postupku i zatražiti svjedocenje svih koji su bili na tim sastancima", kazao je Nobilo Hini, dodajuci da još ne može poimenice reci koje ce dužnosnike pozvati kao svjedoke. "Mi smatramo da je to u interesu obrane", dodao je Nobilo, uvjeren da ce se .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.