INFOBIRO: Publikacije
Ericsson NT i Tele 2 potpisali dva ugovora

SEEbiz,

ZAGREB - Julian Ogrin, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska i mr. sc. Gordana Kovacevic, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, u prisutnosti Johana Bergstroma, tehnickog direktora Tele2 Hrvatska i Gorana Ožbolta, direktora prodaje i marketinga za Tele2 Hrvatska, potpisali su dva ugovora u skladu s kojim ce Ericsson Nikola Tesla ovom operatoru i u buducnosti nastaviti isporucivati rješenja i usluge u podrucju GSM i UMTS mreže.

Ericsson NT i Tele 2 potpisali dva ugovora

Autori: SEEbiz redakcija

- Tele2 je ponosan što zahvaljujuci rješenjima, uslugama i proizvodima Ericssona Nikole Tesle i dalje svojim korisnicima može pružati kvalitetne mobilne usluge po najpovoljnijoj cijeni na tržištu. Suradnja s Ericssonom Nikolom Teslom (ZSE:ERNT-R-A) od pocetka rada Tele2 Hrvatska nama je bila medu temeljima za stvaranje poslovnog rasta i zadovoljni smo što i dalje nastavljamo u jednako profesionalnom smjeru", rekao je Julian Ogrin, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska. Predsjednica Ericssona Nikole .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.