INFOBIRO: Publikacije
Epson Aculaser CX28DN: Visokoučinkoviti laserski ispis za velike tvrtke

SEEbiz,

Epson ce u lipnju na europskom tržištu ponuditi nove modele iz AcuLaser CX28DN serije poslovnih multifunkcijskih laserskih uredaja. Rijec je o robusnim high-end uredajima koji podržavaju velike kolicine ispisa, skeniranja i kopiranja razlicitih dokumenata. Kapacitet serije AcuLaser CX28DN doseže 60 tisuca stranica mjesecno.

Epson Aculaser CX28DN: Visokoučinkoviti laserski ispis za velike tvrtke

Autori: SEEbiz redakcija

AcuLaser CX28DN prvu ce stranicu A4 formata ispisati u svega 18 sekundi, a njegova brzina ispisa, i crno-bijelo i u boji, iznosi 24 stranice u minuti. Kvalitetan duplex (dvostrani) ispis jamce Acubrite toneri, a isto vrijedi i za automatsko dvostrano kopiranje, još jednu naprednu funkciju koja je standardno ugradena u ovu seriju višenamjenskih uredaja. Niske troškove rada i održavanja omogucavaju režim rada u Energy Star gabaritima te visokokapacitetni spremnici za toner. Medu standardne osobine .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.