INFOBIRO: Publikacije
Dobitnici nagradne igre za PLANET 51

SEEbiz,

ZAGREB - VTI, CineStar kina i seebiz/trend daruju vas s 3x2 ulaznice za animirani hit Planet 51 za predstavu po vašem izboru u razdoblju od ponedjeljka 10. 05. do srijede 13. 05. u jednom od pet CineStarovih kina diljem Hrvatske. Odgovorite na nagradno pitanje, osvojite ulaznice i uživajte u crticu PLANET 51, sinkroniziranom na hrvatski!

Dobitnici nagradne igre za PLANET 51

Autori: SEEbiz redakcija

Nagradno pitanje glasilo je: Tko je hrvatski distributer filma PLANET 51? Odgovor je, naravno - VTI, a medu onima koji su tocno odgovorili, izvukli smo ove citatelje SEEbiza: Goran Kapetanovic Miroslava Milica 2 10 090 Zagreb Albina Konjevod Vlaška 106 10000 Zagreb Silvia Premerl Ivanicgradska 60 10000 zagreb Dobitnici se s osobnom iskaznicom trebaju javiti jave na jednu od blagajni Cinestara, u Branimir centru ili Avenue Mallu i odabrati dan kad žele gledatii film. Naravno, i svima vama koji ov .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.