INFOBIRO: Publikacije
B.net: U ponudi najbrža internetska veza u Hrvatskoj - 32Mbps

SEEbiz,

ZAGREB – B.net ce od 15. svibnja do 15. lipnja povecati brzine pristupa internetu svim svojim korisnicima, bez povecavanja cijena. Brzine ce se povecati svim korisnicima, neovisno o tome koriste li samo uslugu pristupa internetu ili neki od 2D/3D paketa, a osim brzina downloada svima ce biti povecane i brzine uploada pa ce B.net ponuditi i najvecu brzinu slanja podataka na rezidencijalnom tržištu – 1,5 Mbps.

B.net: U ponudi najbrža internetska veza u Hrvatskoj - 32Mbps

Autori: SEEbiz redakcija

Korisnici kojima nije dovoljna brzina od 8 Mbps koja je ukljucena u sve 2D i 3D pakete mogu se, kao i dosad, odluciti za nadogradnju i odabrati neku od vecih brzina. Odsad ce na raspolaganju biti brzine od 16, 20, 24 te –ujedno najveca u Hrvatskoj – brzina od 32 Mbps. Nakon dovršetka postupka nadogradnje brzine, minimalna brzina kojom ce korisnici 2D i 3D paketa pristupati Internetu bit ce dvostruko veca – 8 Mbps (megabita u sekundi) umjesto dosadašnjih 4 Mbps, što zbog cijena .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.