INFOBIRO: Publikacije
Zagrebački sajam knjiga: Ante Tomić, Vladimir Pištalo, Zoran Žmirić, Marina Vujčić

SEEbiz,

ZAGREB - U knjižari Profil Megastore 12. svibnja u 12 sati u sklopu 7. Zagrebackog sajma knjiga i serije dogadanja Knjiga ispod cekica bit ce predstavljena knjiga Marine Vujcic Tudi život u nakladi Profila. Uz autoricu knjigu ce predstaviti: Ana Bogišic, Milana Vukovic Runjic i Ivica Prtenjaca, a ulomke iz knjige citat ce Jasna Bilušic.

Zagrebački sajam knjiga: Ante Tomić, Vladimir Pištalo, Zoran Žmirić, Marina Vujčić

Autori: SEEbiz redakcija

Kako najavljuje izdavac, Tudi život je lijepo napisan, ironican, a istodobno zabavan i pametan roman, prepun referenci na stvarne osobe i hrvatski svakidašnjicu i debitantsko je djelo Marine Vujcic. Knjiga ispod cekica je serija promocija najnovijih naslova koji imaju premijerno predstavljanje upravo tijekom 7. Zagrebackog sajma knjiga. ZAGREBACKI SAJAM KNJIGA: DETALJNI PROGRAM >> U 17 sati nastavit ce se raznovrstan program drugog dana Sajma, predstavljanjem knjige kolumnista i pisca, Zorana Žm .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.