INFOBIRO: Publikacije
Hanfa: Mediteran union tuneli drže 59,55% Hidroelektre

SEEbiz,

ZAGREB - Pravni prednik Agencije, Komisija za vrijednosne papire RH je dana 20. listopada 1999. godine podnijela Prekršajnom sudu u Zagrebu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Mediteran union tunel d.d. iz Zagreba i Ljube Grepe, zbog stjecanja, dana 5. srpnja 1999. godine ukupno 878.881 dionica izdavatelja Hidroelektra niskogradnja d.d., odnosno 59,55%, priopceno je na web stranicama Hanfe.

Hanfa: Mediteran union tuneli drže 59,55% Hidroelektre

Autori: SEEbiz redakcija

Navedenim su stjecanjem, naime, prešli prag od 25% glasova u skupštini izdavatelja (ZSE:HDEL-R-A), te su bili obvezni obavijestiti Komisiju te u roku od 7 dana, do 12. srpnja 1999. godine objaviti ponudu za preuzimanje. Navedeno postupanje je predvideno kao kažnjivo po clanku 30. stavak 1. tocka 1. i 2. tada važeceg Zakona o postupku preuzimanja dionickih društava. Ponuda je objavljena sa zakašnjenjem i to 15. listopada 1999. godine u dnevnom listu Slobodna Dalmacija i 18. listopada 1999. godi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.