INFOBIRO: Publikacije
Andrija Mandić: Uhapsiti gradonačelnika Pljevalja

SEEbiz,

PODGORICA - Lider Nove i kopredsjednik Koalicije Bolja Crna Gora Andrija Mandic zatražio je od vrhovne državne tužiteljice Ranke Carapic da naloži hapšenje gradonacelnika Pljevalja Filipa Vukovica zbog njegove javne podrške Darku Šaricu, covjeku koji je Interepolovoj potjernici pod sumnjom da je jedan od glavnih organizatora šverca narkotika na Balkanu.

Andrija Mandić: Uhapsiti gradonačelnika Pljevalja

Autori: SEEbiz redakcija

Gradonacelnik Pljevalja je nedavno, gostujuci na Televiziji Vijesti, ocijenio da su Šarici „sugradani i korektni momci“ i da „nikada ne bi odao Darka Šarica da zna gdje se nalazi“. U pismu koje je Mandic uputio vrhovnoj državnoj tužiteljki se istice da je „poruka o zaštiti optuženih lica za šverc narkotika, koju je u ime Demokratske partije socijalista juce poslao gradonacelnik Pljevalja Filip Vukovic, jedna je od najopasnijih koju je crnogorska javnost imala prilik .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.