INFOBIRO: Publikacije
Obožavatelji Toše Proeskog tražili zabranu knjige Aleksandre Kardum

SEEbiz,

ZAGREB - U knjižari Profil Megastore u sklopu 7. Zagrebackog sajma knjiga i serije dogadanja Knjiga ispod cekica predstavljena je knjiga Aleksandre Kardum "Pratim te" u nakladi Profila. Uz autoricu knjigu su predstavili Tomislav Brlek, Astrid Pavlovic i Drago Glamuzina, a ulomke iz knjige citala je Aleksandra Stojanovic.

Obožavatelji Toše Proeskog tražili zabranu knjige Aleksandre Kardum

Autori: SEEbiz redakcija

"U ovoj knjizi ima puno seksa, ali rijec je o sugestivnoj eroticnosti iz ženske percepcije. Roman govori prvenstveno o komunikaciji i ucenju pravila igre kao u tangu. Necu reci da je apsolutno sve u ovom romanu živa istina, da ne izludim autoricu, ali rekla bih kako velika vecina odražava stvarnost..." "Sudeci po naslovnici i naslovu knjige mislit cete da se radi o špijunskom trileru, ali o cemu se zapravo radi reci ce nam govornici’’, najavio je Ivica Prtenjaca. Drago Glamuzina izra .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.