INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Ericson Nikola Tesla u šest dana izgubio 11,22 posto

SEEbiz,

ZAGREB - Uz redovni promet dionicama nešto viši nego prethodna cetiri trgovinska dana, Crobex nastavlja otklizavati prema granici od 2.000 bodova. Protrgovano je 17,8 miijuna kuna, a Crobex se zaustavio 1,27 posto u negativnom teritoriju, na 2.0037,15 bodova. Cetiri dionice ostvarile su više od milijun kuna prometa, a prvih 15-ak najlikvidnijih dan je zakljucilo u crvenom..

Zagrebačka burza: Ericson Nikola Tesla u šest dana izgubio 11,22 posto

Autori: SEEbiz redakcija

Ericsson Nikola Tesla uz 755 tisuca kuna prometa srušen je šesti dan zaredom, za uvjerljivih 2,04 posto, što ukupno donosi gubitak od 11,22 posto. Dionicom Hrvatskog Telekoma ZSE:HT-R-A ostvareno je 4,8 milijuna kuna prometa, a zakjucna vrijednost spuštena je 1,1 posto, na okruglo 270 kuna, 172 kune ispod ostvarenog dnevnog prosjeka. Na drugom mjestu je INA, ZSE:INA-R-A, s 2,4 milijuna kuna prometa, što je najveci promet u više od mjesec dana. Zakljucna cijena spuštena je 0,57 posto, na 1.750 ku .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.