INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Pozitivni vjerovi iz eurozone ipak podižu Crobex

SEEbiz,

ZAGREB - Nakon pet trgovinskih dana, redovni promet dionicama na Zagrebackoj burzi uspio je prijeci 20 milijuna kuna, a uz rast likvidnosti došlo je i do prekida trodnevnog negativnog niza. Crobex je podignut 0,73 posto, na 2.052,01 bod. Pet dionica uspjelo je ostvariti više od milijun kuna prometa.

Zagrebačka burza: Pozitivni vjerovi iz eurozone ipak podižu Crobex

Autori: SEEbiz redakcija

Na vrhu je Hrvatski Telekom ZSE:HT-R-A, koji je uz 5,5 milijuna kuna prometa podignut 0,62 posto, na 271,68 kuna, no prosjecna cijena je ipak za 0,01 posto niža nego jucer. Povlaštenom dionicom Adris Grupe ostvareno je 4,4 milijuna kuna prometa, a zakljucna cijena pri tom je podignuta 1,49 posto. Dalekovod ZSE:DLKV-R-A je i dalje najtrgovaniji medu gradevinarima, uz 2,1 milijun kuna prometa dionica je podignuta 2,86 posto. Solidan promet zabilježila je i dionica Instituta IGH ZSE:IGH-R-A, koja j .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.