INFOBIRO: Publikacije
Hrvatska vina na sajmu u Londonu

SEEbiz,

LONDON - U organizaciji Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Sektora trgovine Hrvatske gospodarske komore te u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja na sajmu vina "London wine fair" u Londonu ce se od 18. do 20. svibnja predstaviti najbolja hrvatska vina i vinari.

Hrvatska vina na sajmu u Londonu

Autori: SEEbiz redakcija

Zadnjeg dana sajma, 20. svibnja održat ce se predavanje "Masterclass" na kojemu ce vinski strucnjak Saša Špiranec uz potporu Anthonyja Rosea, jednog od najcjenjenijih vinskih kriticara Velike Britanije, predstaviti Hrvatsku kao vinsku regiju. Na 117 cetvornih metara u južnom paviljonu na štandu K62 zajedno ce izlagati 23 tvrtke odnosno proizvodaci vina Agrokorvina, Arman, Badel 1862, Degrassi, Divine, Enjingi, Feravino, Izvori života, Jujevic vina, Korta Katarina, Kozlovic, Krauthaker, Kutjevo, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.