INFOBIRO: Publikacije
7. Zagrebački sajam knjiga: Šesti dan sajma

SEEbiz,

ZAGREB - U knjižari Profil Megastore u sklopu 7. Zagrebackog sajma knjiga i serije dogadanja Knjiga ispod cekica predstavljena je knjiga Stjepe Martinovica Kap krvi s lovorva lista u nakladi izdavacke kuce Hena.com. Uz autora knjigu su predstavili Julijana Matanovic, Borivoj Radakovic i Nermina Huskovic.

7. Zagrebački sajam knjiga: Šesti dan sajma

Autori: SEEbiz redakcija

Raznovrstan program šestog dana Sajma nastavio se u 13 sati serijom dogadanja Nakladnici predstavljaju i predstavljanjem zbirke pjesama Zastava od prašine Lane Derkac i Tumacenje zime Davora Šalata u nakladi VBZ-a . Uz autore knjige su predstavili Ervin Jahic, Sead Begovic i Bruno Bošnjak. Sadržaj Sajma obogacen je u 17 sati serijom dogadanja Nakladnici predstavljaju i promocijom knjiga Molierovog Gradanina Plemica i Schillerove Marie Stuart u nakladi Mozaik knjige. O knjigama su govorili Višn .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.