INFOBIRO: Publikacije
Decanter World Wine Awards: Zlatna medalja za Merlot 2008. iz Podruma Belje

SEEbiz,

ZAGREB - I ove godine London je bio mjesto dogadanja najutjecajnijeg i najrespektabilnijeg ocijenjivanja vina u svijetu – Decanter World Wine Awards. Mjesecnik Decanter, biblija svjetskih znalaca i vinskih zaljubljenika, koju cita preko 5 milijuna vinskih štovatelja diljem svijeta, od 2004. godine organizira ovo veliko natjecanje.

Decanter World Wine Awards: Zlatna medalja za Merlot 2008. iz Podruma Belje

Autori: SEEbiz redakcija

Osim najsjajnije, zlatne medalje, podrum Belje dobio je i dvije broncane medalje za Graševinu Goldberg 2008. i vrhunski Cabarnet Sauvignon 2007., te preporuku za vrhunski Goldberg Chardonnay 2007. Svake godine Decanter Word Wine Awards brojem uzoraka i interesom poznavatelja vina potvrduje poziciju najveceg svjetskog vinskog natjecanja. Na ovogodišnjem Decanter Word Wine Awards najveci uspjeh Agrokor vina, sigurno je zlatna medalja Vrhunskog Merlota 2008. iz Podruma Belje. Kako nam javljaju iz A .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.