INFOBIRO: Publikacije
Braun povlači opasna sušila za kosu

SEEbiz,

KRONBERG - Kao mjeru predostrožnosti Braun je danas objavio dobrovoljno povlacenje sušila za kosu Braun Satin Pro i Braun Satin Hair Colour. Na druge modele Braun sušila za kosu i ostalih uredaja za oblikovanje kose ovo povlacenje ne utjece te ih potrošaci mogu nastaviti koristiti bez bojazn, navode u Braunu.

Braun povlači opasna sušila za kosu

Autori: SEEbiz redakcija

"Ako se navedena sušila ostave ukljucena u struju nakon uporabe te ukoliko se sušilo ostavi u vrlo vlažnom prostoru, postoji mali rizik da ce doci do kratkog spoja, pregrijavanja, zapaljenja, cak i kada je sušilo ugašeno." Kako isticu, ovo povlacenje proizvoda je inicirano "zbog toga što mali broj sušila za kosu gore navedenih modela nije u skladu s visokim standardima kvalitete Brauna te predstavljaju signurnosni rizik ukoliko se ne koriste prema priloženim sigurnosnim uputama na proizvodu". "A .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.