INFOBIRO: Publikacije
H1: Naše rješenje IPTV-a nudi direktan pristup YouTubeu i internetsko bankarstvo

SEEbiz,

H1 telekom prošlu je godinu obilježio porastom u svim segmentima i pokazao da je telekomunikacijski sektor ipak najotporniji na recesiju, navode u kompaniji. Isticu da su unatoc otežanim tržišnim uvjetima, u kojima su se našli svi gospodarski sektori, zadržao pozitivne trendove, poslovali uspješno i postao primjer da hrvatske tvrtke u telekom sektoru i tijekom krize mogu dobro poslovati.

H1: Naše rješenje IPTV-a nudi direktan pristup YouTubeu i internetsko bankarstvo

Autori: SEEbiz redakcija

CURKOVIC: "U posljednjih pet godina H1 Telekom je ostvario znacajno poboljšanje svih financijskih pokazatelja. Mjesecni prihodi su višestruko viši, mjesecna apsolutna bruto marža je veca nekoliko puta, ostvarivši pri tome udio u ukupnim prihodima 50 posto što je 35 postotnih poena više. Ostvarena je i tocka pokrica EBITDA." "Telekomunikacijski sektor je u prošloj godini bio manje osjetljiv na krizu od drugih sektora, no to ne znaci da je u potpunosti bio izoliran od tržišnih okolnosti i pošteden .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.