INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Crobex izbrisao sve ovogodišnje dobitke

SEEbiz,

ZAGREB - Uz 24,3 milijuna kuna redovnog prometa na Zagrebackoj burzi, cROBEX je srušen 1,33 posto, na 2.016,30 bodova, što je najniža ovogodišnja razina, što pak znaci da su izbrisani svi ovogodišnji dobici. Eventualni daljnji pad od 1 posto vratio bi ga ispod 2.000 bodova, gdje je posljednji put bio 30.12.2009.

Zagrebačka burza: Crobex izbrisao sve ovogodišnje dobitke

Autori: SEEbiz redakcija

Na vrhu ljestvice najlikvidnijih i dalje je Hrvatski Telekom ZSE:HT-R-A, koji je uz 6,8 milijuna kuna prometa srušen 1,26 posto, na 266,60 kuna, dok je prosjecna cijena bila 1,3 kune viša. Na drugo mjesto uvjerljivo je izbila dionica Koncara EI ZSE:KOEI-R-A, no uz 4,4 milijuna kuna prometa zakljucna cijena srušena je 1,05 posto. Ericsson Nikola Tesla ZSE:ERNT-R-A uz 1,4 milijuna kuna prometa srušen je 1,03 posto, no prosjecna cijena podignuta je blizu 5 kuna. Još cetiri dionice zabilježile su ok .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.