INFOBIRO: Publikacije
Beogradska berza: Negativne korekcije, testiranje otpora AIK banke

SEEbiz,

BEOGRAD - I jucerašnji dan doneo nam je novu negativnu korekciju berzanskih indeksa, koja je ublažena, pre svega, zahvaljujuci skoku cene Komercijalne banke (BSE:KMBN) od cak 6,67% uz obim od samo jedne akcije. Indeks najlikvidnijih akcija, Belex15, smanjio je svoju vrednost za -0,47%, dok je opšti indeks Belexline smanjio vrednost za -0,44%.

Beogradska berza: Negativne korekcije, testiranje otpora AIK banke

Autori: SEEbiz redakcija

Ukupan promet iznosio je 82,93 miliona RSD, od cega je ponovo veci deo zauzela Aik Banka (BS:AIKB) sa 44,8 miliona RSD prometa. Ucešce obveznica stare devizne štednje u ukupnom prometu iznosilo je 20,60%. Rast cene, uz Komercijalnu banku, beleži i Bambi Banat (BSE:BMBI) +5,26% uz solidan promet od 5,9 miliona RSD. Aik Banka (BSE:AIKB) se zadržala na nivou od 3.000 RSD, tako da otpor još nije probijen. Danas ocekujemo nastavak negativne korekcije i novo testiranje otpora Aik Banke od 3.000 RSD. .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.