INFOBIRO: Publikacije
Ericsson Nikola Tesla: Isplata dividende do 19. lipnja

SEEbiz,

ZAGREB - Glavna skupština dionicara Ericssona Nikole Tesla donijela je odluka o isplati redovne dividende u iznosu od 20 kuna po dionici te izvanredne dividende u iznosu od 100 kuna po dionici, odnosno ukupno 120 kuna po dionici iz nerasporedenog zadržanog dobitka ostvarenog u 2008. i dijela dobiti ostvarene u financijskoj 2009. godini.

Ericsson Nikola Tesla: Isplata dividende do 19. lipnja

Autori: SEEbiz redakcija

Dividenda ce se isplatiti svim dionicarima društva koji su 13. svibnja ove godine imali na racunu vrijednosnih papira u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu upisane dionice Ericssona Nikole Tesle (ZSE:ERNT-R-A). Dividenda ce biti isplacena zavisno o platežnoj sposobnosti društva, ali najkasnije do 19. lipnja ove godine, kaže se u današnjoj obavijesti sa jucerašnje glavne skupštini dionicara te kompanije. Dodaje se kako je odluceno da se dobitak tvrtke za financijsku 2009. godinu u iznosu o .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.