INFOBIRO: Publikacije
Kako u firmi uštedjeti na internetu i telefonu

SEEbiz,

ZAGREB - Kriza nas je natjerala da svaku kunu, prije nego što je pustimo iz novcanika, okrenemo dva puta. Ako ovih dana razmišljate na cemu biste još mogli uštedjeti, provjerite vaše poslovne racune za internet i telefon. Hrvati su poznati kao oni koji znacajan dio proracuna troše upravo na telekomunikacijske usluge, a u moru ponuda nije jednostavno odabrati onu najbolju.

Kako u firmi uštedjeti na internetu i telefonu

Autori: SEEbiz redakcija

200 ILI VIŠE Pretpostavimo da je rijec o dvjestotinjak kuna, kod nekih sigurno i više. Dobro je zapitati se što dobivate za to i koliko dodatno placate internet i razgovore u firmi. Iskon je za obrte, male i srednje tvrtke, poput odvjetnickih ureda, apoteka, frizerskih salona, ordinacija i ugostitelja, kreirao pakete koji bi trebali potpuno zadovoljiti njihove telekomunikacijske potrebe, a u konacnici donijeti i odredenu uštedu. ŠTO ODABRATI U Iskonu tako nude razlicite pakete prilagodene razlic .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.