INFOBIRO: Publikacije
Darko Grivičić: Pitanje je ima li Hrvatska uopće robne zalihe, osim na papiru

SEEbiz,

ZAGREB - "Kad bi se napravila fizicka, a ne papirnata inventura državnih robnih zaliha, ne bih se zacudio kada bi se utvrdilo da ih ni nemamo", kazao je pred novinarima predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Darko Grivicic. Naime, celnici HPK zatražili su nadležne da se dogovori otkup pšenice, a naveli su i da se u kuloarima prica o uvozu pšenice.

Darko Grivičić: Pitanje je ima li Hrvatska uopće robne zalihe, osim na papiru

Autori: SEEbiz redakcija

"Pricama o višku pšenice nastoji se smanjiti njezina otkupna cijena’’, tvrdi Darko Grivicic. Najavio je da ce tražiti sastanak s ministrom poljoprivrede Petrom Cobankovicem o pšenici, njenoj cijeni i uvjetima otkupa. Clan Upravnog odbora HPK-e Frane Ivkovic najavio je da ce vocarska zajednica i HPK pokrenuti osnivanje konzorcija za vocarstvo u kojem ce biti proizvodaci i trgovci koji otkupljuju domace voce, a kojem ce cilj biti zaštita domace proizvodnje. Ivkovic je ponovo upozorio n .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.