INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Optimizam kratkog daha, Crobex ostaje ispod 2.000

SEEbiz,

ZAGREB - Pod utjecajem jutrošnjih dobitaka na europskim burzama, CROBEX je oko podneva gotovo dotaknuo psihološku granicu od 2000 bodova. Domaci ulagaci danas su bili u cvršcoj korelaciji s ulagacima europskim ulagacima, jer iza podneva europski indeksi gotovo u potpunosti izbrisali sve dobitke, a za njima se spustio i Crobex, koji ce prenociti na 1983,51 bod, drugi trgovinski dan ispod 2.000 bodova.

Zagrebačka burza: Optimizam kratkog daha, Crobex ostaje ispod 2.000

Autori: SEEbiz redakcija

Domaci indeksi danas u cvršcoj korelaciji s ulagacima europskim, koji su iza podneva izbrisali sve jutrošnje dobitke. Podatak o svega 13,3 milijuna kuna prometa i dalje ukazuje na posvemašnji oprez domacih ulagaca, pogotovu kad se vidi da se više od polovice odnosi na dionicu Hrvatskog Telekoma, koja je k tome i jedina koja je ostvarila više od milijun kuna prometa. Zakljucna vrijednost dionice HT-a ZSE:HT-R-A pri tom je podignuta 0,47 posto, na 264,50 kuna, što je za pola kune niže od danas ost .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.