INFOBIRO: Publikacije
DIOKI: Zdenko Belošević podnio ostavku, Robert Ježić novi predsjednik uprave

SEEbiz,

ZAGREB - Na sjednici Nadzornog odbora društva Dioki d.d. održanoj dana 24.5.2010. godine, sukladno institutu zamjene clana - predsjednika Uprave iz cl. 261. Zakona o trgovackim društvima dosadašnji zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Robert Ježic, preuzeo je funkciju predsjednika Uprave društva Dioki d.d..

DIOKI: Zdenko Belošević podnio ostavku, Robert Ježić novi predsjednik uprave

Autori: SEEbiz redakcija

Dosadašnji predsjednik Uprave, Zdenko Beloševic razriješen je s dužnosti predsjednika Uprave na vlastiti zahtjev. Kako se navodi u priopcenju, preuzimanjem kljucne uloge u vodenju društva, Robert Ježic ce dodatno doprinijeti naporima da se osigura nesmetani nastavak poslovanja društva Dioki d.d. Grupa Dioki u prvom je tromjesecju ostvarila gubitak u iznosu od 47,1 milijuna kuna, više nego dvostruko više nego u istom razdoblju prošle godine ostvaren je gubitak u iznosu od 20,3 milijuna kuna. Posl .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.