INFOBIRO: Publikacije
Alice in Chains otvaraju T-Mobile INmusic festival

SEEbiz,

Kultna grunge skupina Alice In Chains otvara peti po redu T-Mobile INmusic festival, i to "nulti dan", 21. lipnja. Kao jedan od najutjecajnijih americkih rock sastava ranih 90-ih i dio "svetog trojstva" (Pearl Jam / Nirvana / Alice in Chains), postaju poznati po jedinstvenom zvuku i svestranom repertoaru, donoseci tvrde gitaristicke zvukove, ali i akusticne aranžmane.

Alice in Chains otvaraju T-Mobile INmusic festival

Autori: SEEbiz redakcija

Stvaraju niz velikih hitova, nastupaju s legendarnim glazbenim imenima, albumi im osvajaju sam vrh Billboarda te bivaju višestruko nominirani za nagradu Grammy. Prošle godine izdaju svoj cetvrti studijski album &bdquo;Black Gives Way to Blue" koji je vec pokupio sve najbolje od glazbene kritike i koji ce predstaviti na T-Mobile INmusic festivalu! < Biografija Osnovani su 1987. u Seattleu, prvu postavu cine pjevac Layne Staley, gitarist Jerry Cantrell, basist Mike Starr i bubnjar Sean Kinney, a v .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.