INFOBIRO: Publikacije
HUP: Porez na bogate je politička demagogija i licemjerstvo!

SEEbiz,

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca jucerašnju inicijativu predsjednika HSLS-a Darinka Kosora za uvodenje cetvrte, 50-postotne stope poreza na dohodak, kojoj je dao ime porez na bogate, naziva najobicnijom politickom demagogijom i licemjerstvom. U HUP-u isticu kako je rijec o prijedlogu iz kojega izvire prilicno neznanje.

HUP: Porez na bogate je politička demagogija i licemjerstvo!

Autori: SEEbiz redakcija

- Upozoravamo inicijatora ovog prijedloga na nekoliko elementarnih cinjenica: porez na dohodak nije porez na place, place su samo jedan od dohodaka i placa zasigurno nije izvor bogatstva, a to iz HSLS-ove inicijative proizlazi - isticu u HUP-u. HUP-ovci upozoravaju da ova inicijativa skriva dvije velike opasnosti. - Prva se opasnost skriva u opasnoj poruci: u ovoj se zemlji ne isplati školovati i težiti vecim obrazovnim postignucima, pa time i povecanju osobnog i opceg društvenog intelektualnog .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.