INFOBIRO: Publikacije
Dušan Viro: Mediji lažu, Holding ima novca za plaće

SEEbiz,

ZAGREB - Prihodi Zagrebackog holdinga d.o.o. za sada su ipak dostatni za podmirivanje poslovnih obveza, ukljucujuci i place zaposlenika, priopcio je danas direktor Službe za korporativne komunikacije Holdinga Dušan Viro napominjuci kako su prihodi i rashodi Holdinga u okviru planiranih u ovoj godini.

Dušan Viro: Mediji lažu, Holding ima novca za plaće

Autori: SEEbiz redakcija

Viro u priopcenju ocjenjuje netocnom tvrdnju da je isplata placa zaposlenicima Zagrebackog holdinga upitna. "Kontinuirano se radi na racionalizaciji poslovanja, a Uprava priprema i novi Program mjera za povecanje ucinkovitosti poslovanja", najavljuje dodajuci kako ce se time osigurati nastavak kvalitetnog pružanja usluga Zagrebackog holdinga, a nece biti dovedena u pitanje ni sigurnost radnih mjesta. Taj ce program, navodi, Uprava Holdinga uskoro predociti predstavnicima sindikata, a potom i jav .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.