INFOBIRO: Publikacije
Hrvatske banke zainteresirane za poslovnice budućnosti kakve se uvode u Srbiji

SEEbiz,

UMAG - Privredna banka Beograd do kolovoza ce završiti implementaciju rješenja "Experience", za kojeg kažu da je sustav bankarske poslovnice buducnosti. Na prezentaciji u sklopu godišnje konferencije Asseco New Banking Vision bili su predstavnici hrvatske Volksbanke, Zagrebacke banke i Privredne banke Zagreb, za koje su bile organizirane i posebne demostracije mogucnosti sustava.

Hrvatske banke zainteresirane za poslovnice budućnosti kakve se uvode u Srbiji

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Nakon što je sustav prepoznao odredenog korisnika, na monitorima službenika prikazuje se specificna ponuda za njega, koja je zasnovana na njegovim prethodnim iskustvima u toj banci. „Experience“, kažu u Assecou, pruža usluge u potpunosti prilagodene svakom korisniku. U toj bankarskoj poslovnici nove generacije, korisnik je automatski prepoznat cim ude u poslovnicu, ne na temelju nekih biometrijskih podataka, nego uz pomoc bankovne kartice koja ima ugraden RFID cip (radiofrekventni id .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.