INFOBIRO: Publikacije
GDi konferencija u Zagrebu okupila svjetske stručnjake za telekom rješenja

SEEbiz,

ZAGREB – U organizaciji tvrtke GDi Gisdata / GDI Systems, jedne od vodecih specijaliziranih tehnoloških tvrtki u regiji za tehnicke telekom informacijske sustave te najvece tvrtke za geoinformatiku na podrucju srednje i jugoistocne Europe, u Zagrebu se u hotelu Panorama završila dvodnevna strucna konferencija namijenjena ekspertima s podrucja informacijskih sustava za telekomunikacijsku industriju.

GDi konferencija u Zagrebu okupila svjetske stručnjake za telekom rješenja

Autori: SEEbiz redakcija

Uz sudjelovanje Vipneta Hrvatska na konferenciji je prikazana i konkretna implementacija sustava u sklopu usluge za nadzor i upravljanje mobilnim resursima u poslovnom segmentu korisnika, a koja je širem krugu korisnika i javnosti poznata kao VIP AutoNadzor. Uz to, GDi je predstavio i OSS rješenja, odnosno sustave za podršku temeljnog tehnickog poslovanja telekom operatera za fiksne operatere T-Com Hrvatska i Telekom Slovenije. Uz strucnjake iz maticnih tvrtki GDi Gisdata i GDi Systems iz cetiri .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.