INFOBIRO: Publikacije
Quasarr: Novi album "Propaganda" u prodaji

SEEbiz,

Rijecka art pop rock grupa Quasarr predstavlja novi album "Propaganda" koji se od danas nalazi u prodaji. Ovo je njihov drugi po redu album u izdanju Menarta i DOP recordsa, a album je najavio istoimeni singl "Propaganda", plesna i vrlo dinamicna pjesma na tragu novog zvuka kojem se bend želi predstaviti publici.

Quasarr: Novi album "Propaganda" u prodaji

Autori: SEEbiz redakcija

Grupa Quasarr javnosti je vec dobro poznata sa svojim hitovima s prethodnog albuma. Singlovi za pjesme "Ti", "Neki drugi svijet" i "Arpeggio" prošle su kroz sve glazbene top ljestvice u regiji, dok je pjesma "Ti" bila odabrana za hit godine Otvorenog radija i Radija Rijeke! Prvi singl s novog albuma "Propaganda" u startu vec "osuden" na uspjeh, a to dokazuje tri uzastopna tjedna na prvom mjestu Otvorenog radija. Nakon tri godine pauze, grupa Quasarr se vraca na scenu s novim materijalom koji ce .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.