INFOBIRO: Publikacije
Hoto grupa: Protupravno blokiranje izvođenja radova udar je na sve poslodavce

SEEbiz,

ZAGREB – Hoto grupa d.o.o. priopcila je kako su se njeni predstavnici ovog tjedna sastali s predstavnicima zagrebacke Gradske skupštine u vezi s projektom »Cvjetni« te da su se »svi sudionici sastanka složili kako se rješenje iz postojece situacije može pronaci samo unutar zakonom dopuštenih rješenja, poštujuci zakonom propisani postupak«.

Hoto grupa: Protupravno blokiranje izvođenja radova udar je na sve poslodavce

Autori: SEEbiz redakcija

»Potaknuti postojecim ulicnim dogadanjima u Varšavskoj ulici kojima se vec 10-tak dana, bez ikakvog zakonskog osnova, protupravno onemogucava daljnje izvodenje radova u Varšavskoj ulici, Hoto grupa d.o.o. je 24. svibnja dostavila državnim i drugim nadležnim tijelima relevantnu dokumentaciju koja se odnosi na realizaciju projekta 'Cvjetni' «, navodi u priopcenju investitor, predsjednik Uprave Hoto grupe d.o.o. Tomislav Horvatincic. Istice i kako su se predstavnici Hoto grupe ovog tjed .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.