INFOBIRO: Publikacije
Na Bundeku započeo ovogodišnji projekt Lijepa naša Sava

SEEbiz,

ZAGREB - Na zagrebackom Bundeku, u sklopu Medunarodne vrtne izložbe Floraart, danas je zapoceo ovogodišnji projekt Lijepa naša Sava koji ce se provoditi tijekom rednih mjesec dana radi promoviranja neiskorištenih savskih potencijala na temeljima održivog razvoja i poticanja gradana povratku toj rijeci.

Na Bundeku započeo ovogodišnji projekt Lijepa naša Sava

Autori: SEEbiz redakcija

Lijepa naša Sava društveno je odgovorni projekt koji trecu godinu zaredom partnerski provode Medunarodna komisija za sliv rijeke Save, Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Coca-Cola u Hrvatskoj. Projekt su podržale Hrvatske vode, Agencija za plovne putove, Turisticka zajednica Zagreba te tvrtke Hrvatski farmer i Zagrebacki holding – podružnica Zrinjevac. Tajnik Medunarodne komisije za sliv rijeke Save Dejan Komati .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.