INFOBIRO: Publikacije
Nordijska poslovna alijansa; Dani skandinavije u Beogradu

SEEbiz,

BEOGRAD - Predstavnici vodecih kompanija iz Danske, Finske, Norveške, Islanda i Švedske koje posluju u Srbiji predstavili su Nordijsku poslovnu alijansu. Inicijativa za osnivanje alijanse potekla je od poslovne zajednice, sa ciljem postizanja sinergije izmedu nordijskih kompanija i privrednog sektora u Srbiji.

Nordijska poslovna alijansa; Dani skandinavije u Beogradu

Autori: SEEbiz redakcija

Nordijska poslovna alijansa osnovana je krajem 2009. godine od strane kompanija IKEA, Carlsberg Srbija, SKF Commerce, FormTech i Eurolift. Dani Skandinavije prva je medu brojnim planiranim aktivnostima koje ce alijansa realizovati u 2010. godini gde ce domace i nordijske kompanije biti u mogucnosti da uspostave nove poslovne kontakte i predstave svoj rad u domenu poslovnih inovacija i dizajna. „Tokom ove manifestacije, kompanije imaju priliku da se sretnu sa potencijalnim kupcima, distribu .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.