INFOBIRO: Publikacije
T-Mobile INmusic festival: ''Nultog dana'' nastupa i The Beat Fleet

SEEbiz,

Njihov izraz je direktan, ali i alegorican. Donose pozitivan zvuk, od reggaea, duba, funka, junglea i afro-beata... Poznati su po društveno angažiranim tekstovima pjesama, video spotovima koji su uvijek koncipirani kao kratki filmovi te sjajnim i originalnim nastupima. Oni su The Beat Fleet i dolaze na nulti dan T-Mobile INmusic festivala.

T-Mobile INmusic festival: ''Nultog dana'' nastupa i The Beat Fleet

Autori: SEEbiz redakcija

Vec su prvim albumom „Ping-Pong: umjetnost zdravog dira“ dobili posebno mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni. Prvijenac je donio tekstove kroz koje se provlaci socijalna nota, a glazbene podloge, nacinjene iskljucivo korištenjem biranih samplova koje je bend spajao u cjelinu zajednickim radom u studiju, izdvojile su ih, kako od hrvatske, tako i od svjetske hip-hop produkcije. Tekstovi koji realno i kriticki komentiraju hrvatsku javnost obilježili su i njihove sljedece albume – & .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.