INFOBIRO: Publikacije
Drenislav Žekić novi predsjednik HUOJ-a

SEEbiz,

ZAGREB - Na Izbornoj skupštini Hrvatske udruge za odnose s javnošcu održanoj u ponedjeljak, 31. svibnja 2010. u velikoj dvorani Novinarskog doma u Zagrebu, izabrano je novo vodstvo HUOJ-a krovne udruge strucnjaka za odnose s javnošcu. Za predsjednika Udruge s mandatom od dvije godine izabran je Drenislav Žekic, savjetnik Uprave Digitel komunikacija.

Drenislav Žekić novi predsjednik HUOJ-a

Autori: SEEbiz redakcija

U Upravni odbor udruge za odnose s javnošcu izabrani Vedran Kruljac, Goran Pivarski, Ivana Prgomet i Ksenija Renko. U Upravni odbor izabrani su Vedran Kruljac, suradnik za odnose s javnošcu i informiranje Specijalne bolnica Varaždinske toplice, Goran Pivarski, stariji savjetnik agencije Premisa; Ivana Prgomet, savjetnica za odnose s javnošcu Hrvatske udruga banaka i Ksenija Renko, direktorica agencije Publicis Consultants. U Sud casti udruge izabrani su: Daria Mateljak Bartulin, direktorica age .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.